Herbes a la Carta

Tots hem anat a horts, camps o jardins i hem vist plantes, però... i si algunes d’elles fossin comestibles? Coneixes quines són les seves propietats, quan s’han de collir i com cuinar?

2 de desembre 2014 | Actualitzat el 3 d'octubre 2016
Herbes a la Carta


Editorial
Pàgs.:
Preu:
Comprar

Les plantes silvestres sempre han format part de la nostra cultura culinària i gastronòmica. En aquest llibre,coneixeràs la informació bàsica per endinsar-te en el món de les plantes silvestres i podràs saber, a través d’un centenar de receptes, quines són les millors per poder fer plats boníssims i gaudir del seu sabor (ah! I de la seva vistositat, que farà que siguis el protagonista de tot l’Instagram). Un exemple? La recepta de rap amb salsa de gavarrera, feta amb la planta silvestre gavarrera.

Les autores, Montserrat Enrich i Elisenda Carballido, t’ensenyen com collir, cuinar i gaudir d’aquelles herbes més profitoses, els seus elements nutritius i les seves característiques medicinals. Hi trobaràs un total de 25 plantes (dent de lleó, farigola, pota de cavall, etc.), amb les seves descripcions, utilització i fotografies.

Que vagi de gust!

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt