Activitats

Dilluns 23 d'octubre de 18h a 21h a Barcelona Cuina Natural

Taller d'hamburgueses vegetals  amb David Olivé

Més informació

Divendres 27 d'octubre de 18h a 20h a Barcelona Cuina Natural

Aprenent a llegir les etiquetes  amb Martina Ferrer

Més informació

Dijous 2 de novembre de 18h a 21.30h. a Barcelona Cuina Natural

Cuina un dia i menja durant cinc  amb Elena Carrió

Més informació

Divendres 3 de novembre de 18h a 21.30h. a Barcelona Cuina Natural

La cuina intel·ligent, sana i segura  amb Elena Carrió

Més informació

Veure més

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS

PUBLICITAT
El rebost de tardor
El rebost

La carbassa

Aquesta fruita assimilada a verdura, a més de ser molt nutritiva i rica en vitamines i minerals, ens pot ajudar a regular els nivells de sucre a la sang, ens protegeix la vista i el cor, prevé el càncer... què més li podeu demanar? Ah, sí! Alguns la fan servir de decoració per al Tot Sants americà (Halloween). Us animem que no us quedeu aquí i la consumiu durant tota la temporada de tardor i hivern.

El rebost

El moniato

Descobrim les propietats d’un tubercle que molts de nosaltres tenim associat quasi exclusivament a la celebració de la castanyada. Una llàstima, perquè és un aliment amb propietats nutritives molt interessants i una bona font de provitamina A. A més, en podem gaudir durant tota la tardor i fins a principis d’hivern.

El rebost

La magrana

Descobrim per què tots els que l'han conegut li han atribuït nombroses propietats a aquesta fruita tan deliciosa que amaga un potencial antioxidant enorme.

El rebost

El codony

Aquesta fruita tan aromàtica és típica de la tardor. Amagada sota una pell de vellut, és deliciosament perfumada però difícil de consumir crua per la seva duresa i pel sabor àcid i astringent. Per aquesta raó, és típic que es prepari en forma de codonyat, que algunes vegades pot ser excessivament ensucrat. Descobrim-ne una alternativa ben gustosa.

PUBLICITAT