Què dino?

Carbonara de xampinyons, all i romaní... o l’autèntic amor!

Sense nata, amb xampinyons i alls saltats en mantega artesana, ous, pebre acabat de moldre i un toc de romaní i de deliciós formatge grana padano. Així són els autèntics espaguetis amb salsa carbonara; autèntics perquè així era la recepta original i perquè, a més, segur que ens evoca el record d’algun plat de pasta de les nostres mares o àvies i ens transporta a l’autèntic i veritable amor.

 

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS

Activitats

Dimecres 28 de febrer de 18h a 21h a Barcelona Cuina Natural

Taller d'hamburgueses vegetals  amb David Olivé

55 €   49.50 € socis

Més informació

Dijous 1 de març de 2018, de 18.00 a 21.30h. a Barcelona Cuina Natural

Buddha bowls creatius. El plat perfecte, complet i ple de color  amb Elena Carrió

65 €   58.50 € socis

Més informació

Divendres 2 de març, de 17h a 21h a Barcelona Cuina Natural

Assolir i mantenir el pes ideal sense patir és possible!  amb Elena Carrió

65 €   58.50 € socis

Més informació

Dissabte 3, de 10.00-18.00 h, i diumenge 4 de març, de 10.00-15.30 h a Barcelona Cuina Natural

Curs: Alimentació i càncer  amb Elena Carrió

200 €   180 € socis

Més informació

Veure més
Reportatges 

Què he de menjar, aquest hivern?

Us atreviu a no menjar tomàquets, aquest hivern? O carbassó? O mongeta tendra? Tots ells, són aliments d'estiu que, a l'hivern, no ens fan cap falta i no ens ajudaran a escalfar el cos. Com podem combatre el fred de forma natural i enfortir el nostre sistema immunitari?

PUBLICITAT
PUBLICITAT