Rostit de verdures d’hivern

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Aquesta és una recepta homenatge a les verdures de tardor-hivern, que ens donen tot el seu potencial regenerador, que ens reforcen i ens recuperen.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Un tros de carbassa
  • Una remolatxa
  • Un nap
  • Un bulb de fonoll
  • Alls tendres
  • Un bròquil petit
  • Unes flors de coliflor
  • Uns espigalls (si no en trobeu, hi podeu posar unes fulles de col kale o carxofes)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Una branqueta de romaní fresc
  • Una branqueta de farigola fresca
  • Hummus per acompanyar (si ho acompanyeu amb cereal, no cal)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Rostit de verdures d’hivern

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Aquesta és una recepta homenatge a les verdures de tardor-hivern, que ens donen tot el seu potencial regenerador, que ens reforcen i ens recuperen.


Ingredients

  • Un tros de carbassa
  • Una remolatxa
  • Un nap
  • Un bulb de fonoll
  • Alls tendres
  • Un bròquil petit
  • Unes flors de coliflor
  • Uns espigalls (si no en trobeu, hi podeu posar unes fulles de col kale o carxofes)
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal marina
  • Una branqueta de romaní fresc
  • Una branqueta de farigola fresca
  • Hummus per acompanyar (si ho acompanyeu amb cereal, no cal)

Elaboració

  1. Disposeu en una safata per a forn les verdures tallades i regueu generosament amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Escampeu una mica de sal marina i les fulles del romaní i de la farigola fresques.
  2. Jo les he deixat al forn a temperatura mitjana durant uns 20-25 minuts perquè m'agrada que quedin amb una textura una mica consistent.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Disposeu en una safata per a forn les verdures tallades i regueu generosament amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Escampeu una mica de sal marina i les fulles del romaní i de la farigola fresques.
  2. Jo les he deixat al forn a temperatura mitjana durant uns 20-25 minuts perquè m’agrada que quedin amb una textura una mica consistent.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat