Vichyssoise de poma i coco

Plat principal  |  Gina Estapé

Refresca't i hidrata't aquest estiu amb aquesta versió de vichyssoise lliure de làctics.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + temps d'atemperat

Ingredients

  • 2 patates mitjanes
  • 5 pomes grans
  • 1 ceba gran
  • 2 porros mitjans
  • 1 llauna de llet de coco
  • Aigua mineral
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de sal

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Vichyssoise de poma i coco

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + temps d'atemperat

Refresca't i hidrata't aquest estiu amb aquesta versió de vichyssoise lliure de làctics.


Ingredients

  • 2 patates mitjanes
  • 5 pomes grans
  • 1 ceba gran
  • 2 porros mitjans
  • 1 llauna de llet de coco
  • Aigua mineral
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de sal

Elaboració

  1. Talleu la ceba a mitges llunes i els porros, a rodanxes.
  2. En una olla, afegiu un raig d’oli i salteu la ceba i els porros amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Peleu les patates i les pomes i talleu-les a trossos mitjans. Afegiu-les a l’olla amb la ceba i el porro.
  4. Afegiu una culleradeta de sal, la llauna de llet de coco i aigua fins que cobreixi ¾ parts de les verdures.
  5. Tapeu i deixeu cuinar durant 10-12 minuts.
  6. Tritureu fins a obtenir una textura suau i homogènia.
  7. Deixeu refredar unes hores, primer a temperatura ambient i després a la nevera, fins que quedi completament freda.
  8. Podeu afegir-hi, de manera opcional, uns daus de poma, uns flocs de coco i unes llavors per decorar.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Talleu la ceba a mitges llunes i els porros, a rodanxes.
  2. En una olla, afegiu un raig d’oli i salteu la ceba i els porros amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Peleu les patates i les pomes i talleu-les a trossos mitjans. Afegiu-les a l’olla amb la ceba i el porro.
  4. Afegiu una culleradeta de sal, la llauna de llet de coco i aigua fins que cobreixi ¾ parts de les verdures.
  5. Tapeu i deixeu cuinar durant 10-12 minuts.
  6. Tritureu fins a obtenir una textura suau i homogènia.
  7. Deixeu refredar unes hores, primer a temperatura ambient i després a la nevera, fins que quedi completament freda.
  8. Podeu afegir-hi, de manera opcional, uns daus de poma, uns flocs de coco i unes llavors per decorar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat