Crema d’espàrrecs verds

Plat principal  |  Blanca Gómez

Les cremes no són només per a l’hivern; quan el sol comença a picar, les cremes són una manera d’hidratar-nos deliciosa. Aquesta crema és molt senzilla, però sempre és un èxit. Us atreviu a tastar-la?

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 250 g d’espàrrecs verds
  • 1 ceba
  • 1 l de brou de pollastre o de verdures
  • OOVE
  • Sal
  • Pebre

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Crema d’espàrrecs verds

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Les cremes no són només per a l’hivern; quan el sol comença a picar, les cremes són una manera d’hidratar-nos deliciosa. Aquesta crema és molt senzilla, però sempre és un èxit. Us atreviu a tastar-la?


Ingredients

  • 250 g d’espàrrecs verds
  • 1 ceba
  • 1 l de brou de pollastre o de verdures
  • OOVE
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Renteu bé els espàrrecs i talleu-los a trossos d’uns 3 centímetres. Descarteu la base si la veieu molt dura o fibrosa.
  2. Peleu i talleu la ceba molt petita i poseu-la a coure amb oli d’oliva verge en una cassola a foc mitjà.
  3. Passats 5 minuts, afegiu-hi els espàrrecs tallats a trossos i coeu-ho 10 minuts més.
  4. Afegiu-hi el brou de pollastre o de verdures i feu que bulli 15 minuts.
  5. Tritureu-ho i salpebreu-ho al gust.
  6. Serviu la crema tèbia.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Renteu bé els espàrrecs i talleu-los a trossos d’uns 3 centímetres. Descarteu la base si la veieu molt dura o fibrosa.
  2. Peleu i talleu la ceba molt petita i poseu-la a coure amb oli d’oliva verge en una cassola a foc mitjà.
  3. Passats 5 minuts, afegiu-hi els espàrrecs tallats a trossos i coeu-ho 10 minuts més.
  4. Afegiu-hi el brou de pollastre o de verdures i feu que bulli 15 minuts.
  5. Tritureu-ho i salpebreu-ho al gust.
  6. Serviu la crema tèbia.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat