S’acosta el Nadal… i també molts dolços irresistibles! Torrons, massapans, polvorons i dolços de mil tipus ens tempten a tota hora i és difícil resistir-s’hi. Però si gaudeixes menjant dolços, segurament hauràs de lluitar molt durant els àpats familiars per no caure en la temptació dels dolços clàssics, carregats de sucre, greixos refinats o hidrogenats, oli de palma, conservants, xarop de glucosa, làctics… i tot això que no volem.

En aquest curs et donarem la solució, perquè aprendràs a preparar dolços a casa amb ingredients de bona qualitat, al gust i amb un toc personal que deixarà tota la família amb ganes de més.

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

Per començar parlarem de:

· Els millors ingredients per als dolços nadalencs (i tots els dolços en general): endolcidors saludables, greixos bons, fruits secs…

· Requisits que ha de complir un dolç saludable per no resultar indigest ni produir hiperglucèmies no desitjades.

Després prepararem plegats torrons, mantecados, galetes nadalenques i altres delícies amb ingredients 100% vegetals de bona qualitat. També et sorprendrem amb condiments per donar un toc especial i exclusiu als dolços (vainilla, espècies…).

Totes les receptes són sense gluten, lactis, sucre ni farines refinades.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats
· Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de totes les receptes preparades durant la classe. Si us plau, no t’oblidis de portar un recipient per endur-te els dolços que no tastis al moment. Encara que siguin sans, val més que no te’ls mengis tots de cop i te n’enduguis uns quants a casa!

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA