Llets vegetals. una beguda per a cada moment del dia

 

PROGRAMA

  • Les propietats nutricionals dels diferents tipus de llets vegetals: cereals, fruits secs, xufles i llavors.
  • Beneficis per a la salut d’aquests tipus de begudes.
  • Quan i com prendre les llets vegetals.
  • Elaboració de llets vegetals bàsiques i combinades.
  • Receptes elaborades amb llets vegetals com ingredient central.
  • Com recuperar les restes en plats deliciosos: Els formatges vegetals

Cuinarem, a més de les llets més habituals:
· Formatge d’ametlles
· Aigua de Xia
· Orxata aromatitzada
· Chicha de quinoa amb fruites

Beguda de coco

QUI

El taller va a càrrec de Mercè Blasco, Nutricionista, filòsofa i documentalista especialitzada en alimentació vegetariana.

HORARI

Divendres 26 de maig, de 17:30 a 21 h

PREU

50€ ( 45€ per a socis de Etselquemenges.cat).

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
  • Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
  • Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a:
inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA