L’etiquetatge nutricional dels aliments permet saber què conté exactament el producte alimentari que estem comprant.

Dona informació al comprador sobre les característiques nutricionals d’aquell producte, permetent que es pugui escollir amb coneixement cada aliment.

Cada vegada més els consumidors demanem més informació nutricional, i ens interessem per l’etiquetatge nutricional, però sovint no sabem interpretar-lo.

Amb aquest taller volem que aprenguis a llegir l’etiquetatge nutricional dels productes alimentaris i puguis triar l’opció més saludable entre dos productes aparentment iguals.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Parlarem sobre la nova regulació normativa, aprendrem en què ens hem de fixar de l’etiqueta de cada producte, sabrem per que serveix l’etiquetatge nutricional i quina informació ha d’incloure l’etiquetes dels aliments. A més farem referència als al·lèrgens, a les declaracions i referencies nutricionals o saludables de molts productes, etc.

Dues hores de sessió formativa i pràctica. Volem que sigui molt didàctic i participatiu.

Porteu etiquetes dels productes que compreu, i les comentarem.

QUI

Martina Ferrer. Nutricionista i especialista en PNIE a la consulta de l’ETS.

INCLOU

Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats i idees de receptes saludables.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA