Sabem que treure el dolç amb sucre de la nostra alimentació pot ser tot un repte, i que no sempre tots els de casa estan oberts a plantejar-se’l.

Si per un o altre motiu continuem comprant galetes per ocasions especials, us proposem aprendre a fer-les vosaltres per controlar la qualitat dels ingredients i les temperatures de cocció per poder menjar galetes en la seva versió més saludable.

Eliminem les farines refinades i amb gluten, busquem endolcidors naturals amb el mínim índex glucèmic, i introduíem especies i fruita seca per arrodonir el sabor.

QUI

El taller va a càrrec de Celeste Seoane, qui té una llarga trajectòria en pastisseria a nivell professional.

Animada per reduir els efectes negatius sobre la salut de la pastisseria tradicional , fa temps va decidir investigar i provar resultats amb ingredients naturals, sense farines refinades, sense gluten, reduint el sucre i utilitzant endolcidors naturals alternatius fins a aconseguir textures i gustos deliciosos.

INCLOU

· Dossier amb les receptes cuinades a classe
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics ( taller 100% pràctic )
· Degustarem a classe i ens endurem el que cuinem per compartir amb els de casa.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA