L’alimentació antiinflamatòria no és una dieta per perdre pes, ni un pla d’alimentació per un temps determinat, és una proposta nutricional que ha de durar en el temps i ha d’afavorir un bon terreny de l’organisme per ajudar a mantenir el cos en bon estat de salut.

Sovint, venen a La Consulta dones amb dolor crònic, inflamacions o problemes osteoarticulars recidivants, i que prenen medicació per a la inflamació i el dolor, i també un protector gàstric, que fa malbé la mucosa i el pH de l’estómac.

Les persones diagnosticades de fibromiàlgia i fatiga crònica, o pacients amb artritis i artrosi, tendinitis o fascitis plantar, etc. es poden beneficiar d’una alimentació rica en verdures i amb aliments reals, sense productes processats, rics en sucres, additius, sal… és a dir, d’una dieta antiinflamatòria.
En aquest taller descobriràs quins són els millors aliments per fer front a la inflamació, als dolors crònics i que, pas a pas, et permetran tenir l’opció de rebaixar o deixar la medicació.

QUI

Martina Ferrer. Nutricionista i especialista en PNIE a la consulta de l’ETS.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats i propostes de receptes adients.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA