Assolir i mantenir el pes ideal, fluir i sentir-te en harmonia amb el teu cos és possible, si saps com fer-ho. Però les coses no són com ens les han explicat: no cal posar-se a dieta, comptar calories i grams, passar sacrificis i privacions, tenir molta força de voluntat… sinó comprendre com funciona l’organisme i quines són les possibles causes de l’augment de pes o la dificultat per perdre’l, que són molt diferents d’una persona a una altra. Aquestes causes no només tenen relació amb el que mengem, sinó amb com, quan i per què ho mengem i també poden estar relacionades amb problemes de salut, desequilibris interns i creences errònies i limitants.

PROGRAMA

En aquest curs teòric tractarem els temes següents:

  • Índex de massa corporal. Excés de pes i obesitat
  • Per què fer dieta no funciona
  • Obstacles principals per perdre pes que mai t’han explicat
  • Què és el pes ideal. Teoria del punt fix
  • L’equilibri hormonal
  • Les emocions. Gana real i gana emocional: com distingir-les i lluitar amb la segona
  • Aliments i hàbits que afavoreixen la pèrdua de pes i activen el metabolisme
  • Aliments i hàbits que afavoreixen l’obesitat
  • Dissenya el teu menú setmanal i pla d’exercici interactiu

Procurarem, també, donar resposta als dubtes i inquietuds que tinguis, perquè marxis a casa amb les eines necessàries per iniciar els canvis que necessitis.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics sobre tots els temes tractats
· Infusions i broqueta saludable

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA