Molts vegans busquen receptes alternatives a la proteïna animal. L’ou té cada vegada més alternatives i gastronòmicament cada cop hi ha més possibilitats si coneixes els ingredients Claus per a substituir el preuat ou i si coneixes les coccions i combinacions. Aprendrem a cuinar amb tofu, farina de cigró o farina de pèsols de Biográ per a posar tres exemples.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Farem:

· Pa fit vegà (que tradicionalment s’elabora amb ous i clares d’ou)
· Una quiche Lorraine
· Pastissets de verdures.

Al final de la classe hi haurà degustació.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
· Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat-degustació de tots els plats preparats.

QUI


El curs va a càrrec de Cristina Manyer,
Coach nutricional i especialista en Cuina Terapèutica.

 

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA