capcalera_alimentacioisalut_ets

XERRADA GRATUÏTA
“Alimentació i salut. El poder curatiu dels aliments”

L’alimentació moderna, rica en aliments refinats i processats però pobra en nutrients, deixa el nostre medi intern carregat de toxines i les nostres cèl·lules desnodrides i indefenses. Tot i que no sempre en siguem conscients, una alimentació inadequada pot afeblir l’organisme, privant-lo de l’energia i de la vitalitat naturals, cosa que el farà més vulnerable a les malalties i altres desequilibris com l’obesitat, el cansament, la dificultat per concentrar-se o els problemes digestius.

En realitat els aliments són font de vida i la seva funció és la de donar-nos el suport necessari per mantenir-nos sans, portar una vida feliç i desenvolupar el nostre potencial i els nostres dons al màxim.

En aquesta xerrada parlarem de la relació que hi ha entre alimentació i salut i de l’enorme poder curatiu que posseeixen els aliments naturals, frescos i complets.

La xerrada serà en castellà.

CONDUÏT PER

Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC

DATES

Dimecres 10 de Juny, de 18 a 19.30 h.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

ORGANITZA