100% vegetals

Una amanida és, per definició, un conjunt d’hortalisses barrejades, tallades en trossos i amanides de maneres diferents. Són un element fonamental en qualsevol dieta saludable, però poden arribar a ser molt repetitives i monòtones si no hi introduïm una mica de creativitat i varietat …però no a base de tonyina, ou dur, formatge i pernil d’ànec!

El secret d’una amanida sensacional és que sigui 100% vegetal i que hi combinem sabors, colors, aromes i textures perquè faci les delícies dels nostres sentits només mirant-la …i també causi sensació entre els nostres convidats!

PROGRAMA

En aquest curs donarem via lliure a la creativitat per preparar amanides d’autor amb ingredients molt variats i plens de color (fulles verdes, verdures i hortalisses, fruites, germinats, fermentats…) i els donarem un toc especial amb aliments cruixents i vinagretes sorprenents. T’ensenyarem a combinar els aliments per tenir una bona digestió i et donarem les claus per preparar vinagretes, salses i amaniments deliciosos i saciants amb greixos saludables, herbes aromàtiques i diversos condiments que faran que vulguis menjar verdures a tota hora.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
  • Receptari complert amb informació oferida a classe.
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
  • Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA