Les amanides són, per definició, un conjunt d’hortalisses barrejades, tallades a trossos i amanides de maneres diferents. Són un element fonamental en qualsevol dieta saludable, però poden arribar a ser molt repetitives i monòtones si no hi introduïm una mica de creativitat i varietat –que no sigui a base de tonyina, ou dur, formatge i pernil d’ànec!

El secret d’una amanida inoblidable és que sigui 100% vegetal i que combini els sabors, colors, aromes i textures necessaris per fer gaudir els cinc sentits.
Una bona vinagreta pot marcar una gran diferència fins i tot en l’amanida més senzilla. Voldràs menjar amanides a totes hores!

PROGRAMA

En aquest curs deixarem córrer la creativitat per preparar amanides de primavera amb ingredients molt variats i plens de color (fulles verdes, verdures i hortalisses, fruites, germinats, fermentats, llavors…) i els donarem un toc especial amb aliments cruixents i vinagretes fàcils i sorprenents. Aprendràs a combinar els aliments perquè les amanides siguin fàcils de pair i et donarem les claus per preparar vinagretes, salses i amaniments deliciosos i saciants amb greixos saludables, herbes aromàtiques i condiments diversos.

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients utilitzats
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de tots els plats preparats

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA