Aprendre a llegir etiquetes dels productes alimentaris que comprem al supermercat i tenir coneixements per triar amb seguretat els estris de la cuina és important si ens preocupa la qualitat dels aliments que mengem, ja que hi tenen una influència directa.

Amb la prohibició del tefló com a material antiadherent per a les paelles, molts de nosaltres ens hem adonat que hem estat fent servir durant anys estris de cuina que són tòxics per a la salut, i ara no sabem si el que fem servir és prou segur.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

En aquesta xerrada parlarem de materials segurs i de quins cal evitar per tenir un bon equipament i no haver de patir. Explicarem criteris per comprar estris de materials que no deixin anar partícules potencialment tòxiques, amb el risc que això suposa.

Parlarem també sobre la nova regulació normativa, aprendrem en què ens hem de fixar de l’etiqueta de cada producte, sabrem per que serveix l’etiquetatge nutricional i quina informació ha d’incloure l’etiqueta dels aliments. A més farem referència als al·lèrgens, a les declaracions i referencies nutricionals o saludables de molts productes, etc.

Tres hores de sessió formativa i pràctica. Volem que sigui molt didàctic i participatiu.

Porteu etiquetes dels productes que compreu o informació dels estris que voleu comprar, i les comentarem.

QUI

Martina Ferrer. Nutricionista i especialista en PNIE a la consulta de l’ETS.

INCLOU

Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA