CUINA DEPURATIVA PER AL FETGE

El nostre cos és un sistema viu perfectament dissenyat per fer totes les seves funcions vitals de forma eficaç. No obstant això, quan l’alimentació és inadequada, mengem en excés o consumim alcohol i excitants generem gran quantitat de residus i toxines que dificulten el procés natural d’eliminació. L’exposició a substàncies químiques, la radiació, el sedentarisme i l’estrès també hi contribueixen, i fan que ens sentim cansats i ens predisposen a diversos problemes de salut.

Dedicar periòdicament uns dies a depurar l’organisme i ajudar-lo a recuperar la seva eficiència és molt important per mantenir una bona salut i benestar, no només físics, sinó mentals i emocionals.

Segons la medicina xinesa, la primavera és el moment ideal per a la depuració hepàtica, que ens ajudarà a eliminar els residus acumulats durant l’hivern i a entrar en la nova estació amb energies renovades. No oblidem que el fetge és l’òrgan més congestionat en l’home modern i un dels principals òrgans de depuració.

PROGRAMA

En aquest taller parlarem de:

  • Funcions principals que exerceix el fetge i el seu paper energètic.
  • Nutrients que necessita per exercir les seves funcions de forma òptima i en quins aliments podem trobar-los.
  • La importància dels aliments crus.
  • Aliments i begudes que perjudiquen la salut hepàtica i per què.

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Dimarts 14 de juny, de 16.30h a 21h.

PREU

75 € (68,50 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
  • Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 4733

ORGANITZA