Saps que t’has de cuidar, que has de menjar bé, que hauries de cuinar coses bones, saludables i variades encara que només sigui per a tu… però, al final, gairebé cada dia et fa mandra o se’t fa tard! I com que estàs sol, doncs passes amb qualsevol cosa.

Tant si vius sol cada dia com si comparteixes pis amb gent que no cuida gens l’alimentació, o si tens dies en què els fills se’n van amb la teva exparella i només has de cuinar per a tu, et proposem uns recursos senzills per organitzar el rebost i omplir la nevera d’una manera que et permeti cuinar en poca estona i quantitats prou petites perquè cada dia sigui variat, el menjar no se’t faci malbé i no haver de comprar gaire sovint.

Per això proposem dues sessions, una teòrica i una pràctica de cuina. Pots fer-les les dues o una sola.

DESCRIPCIÓ DEL TALLER TEÒRIC

“Rebost i nevera per a una persona” (sessió teòrica)

Et facilitarem la llista de la compra per a dues setmanes i dues propostes de menú per a quinze dies, una d’omnívora i una de vegetariana.

QUI

María Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloguera per a una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017 i, abans, a Dublín i a Cambodja.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics del tractat a classe
· Llista de la compra per dues setmanes i propostes de menú per quinze dies, una d’omnívora i una de vegetariana.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA