Curris: el plaer antiinflamatori

Els curris són barreges d’espècies que es fan servir a la cuina de diversos països asiàtics com a condiment en plats acompanyats de salses, però que també podem posar en cremes, patés, vinagretes, pastissos salats… A més d’omplir d’inspiració, aromes i sabor cuina, les herbes i espècies que porten els curris són una poderosa font de substàncies antiinflamatòries, antitumorals, reguladores de la glucèmia i, a més, ajuden a una bona digestió.

L’objectiu d’aquest curs és que l’obris a l’apassionant molt de les espècies, coneguis els enormes beneficis que tenen i aprenguis a preparar curris propis per incorporar-los als menús diaris. Descobriràs un món nou que transformarà els teus plats i que farà que els teus àpats siguin més variats, creatius i inspiradors.

PROGRAMA

Durant el curs t’explicarem les propietats terapèutiques de moltes espècies, herbes i condiments i t’ensenyarem a treure’n el màxim partit. Hi jugarem per preparar diverses mescles que després farem servir per preparar diversos curris des d’una perspectiva saludable i ecològica. Farem servir moltes verdures, llegum, peix i, evidentment, també prepararem un arròs aromatitzat deliciós per acompanyar els plats que degustarem al final de la classe.

Cap recepta porta gluten, lactis ni refinats. A més, totes són vegetarianes, excepte una que inclou peix.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
  • Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
  • Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA
Curris: el plaer antiinflamatori