capcalera_cuinanatural

Curs bàsic de cuina natural amb Montse Vallory

 

montsevallory

Montse Vallory

Xef especialitzada en alimentació natural. Graduada al Natural Gourmet Institute for Health and CulinaryArts, fundat per Annemarie Colbin, a Manhattan.

Des de 1999 imparteix cursos de cuina natural i difon l’alimentació saludable.

Més informació a:
www.montsevallory.com i @montsevallory

EtselquemengesClasses de cuina demostrativa amb degustació.
Les receptes són principalment vegetarianes, tot i que algunes inclouen peix i ous.
S’entrega receptari de la pràctica culinària i dossier d’apunts.

PROGRAMA

Al final del curs els participants podran:

  • Aplicar els 7 Criteris per a una tria saludable dels aliments
  • Crear polaritat al plat combinant sabors, colors i textures
  • Planificar un menú equilibrat i satisfactori
  • Identificar material de cuina recomanable

Elaboració de receptes principalment vegetarianes amb aliments integrals i ecològics, des de la sopa fins a les postres, sense lactis, blat o sucre refinat.

Demostració de tècniques culinàries saludables per incorporar aquests aliments a la cuina diària.

Explicació de les seves propietats i efectes segons el criteri naturista i la dietètica oriental.

LLOC

Aula de cuina de Biospace
c. València, 186 (Muntaner/Casanova). Barcelona

DATES

  • GRUP TARDA
    16:30 – 19:30h
    els dimarts
    6 d’octubre – 1 desembre
  • GRUP MATÍ
    10 – 13h
    els dimecres
    7 d’octubre – 2 desembre

PREU

450€ (els sòcis d’Etselquemenges teniu un 10% de descompte)

INSCRIPCIONS

Correu: infoline@biospace.es
Telèfon: 934 531 573

ORGANITZA

logos