capcalera

CURS D’INICIACIÓ A LA CUINA NATURAL

Si no tens temps per fer el nostre curs anual, et proposem aquest curs d’un dia per començar a millorar hàbits.

Sovint ens falten les nocions bàsiques per començar un canvi real: Quins aliments comprem?, com els cuinem?, com els combinem?

En aquest curs, aprendràs a cuinar aliments que formen part d’una alimentació natural, que t’ajudaran a nodrir el cos i a estar en harmonia amb la natura; i també aprendràs a elaborar un plat complet i a substituir alguns dels ingredients de l’alimentació convencional potencialment perillosos per a la salut.
A més, et donarem consells dietètics i remeis naturals per equilibrar els òrgans segons la medicina tradicional xinesa.

QUI

El taller va a càrrec de MARISA FERNÁNDEZ OVEJO, diplomada en Nutrició i Salut Natural, especialista en Cuina Natural i Curativa i assessora de Cuina Natural per l’Institut Europeu de Medicina Natural.

Porta més de 25 anys dedicada a l’estudi de l’alimentació, primer vegetariana i, posteriorment, energètica (macrobiòtica). Professora de Cuina Natural-Energètica des de fa més de 25 anys.

Col·laboradora ocasional en programes de ràdio i televisió, ha presentat per a la cadena de televisió espanyola anomenada “Canal Cocina” 20 programes titulats “Naturalmente Light”.

HORARI

Dissabte 22 d’octubre de 10.30 h a 17 h.

PREU

70€ (63€ per a socis de Etselquemenges.cat).

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA

logos