S’apropa la tardor i amb ella tot un seguit de canvis físics i energètics que tenen la seva influencia en la nostra alimentació. La naturalesa ens ofereix aliments diferents durant cada estació. A la tardor tenim bolets, carbassa, raïm, caquis, moniatos, figues, magranes, codony, avellanes, nous, castanyes….
Mentre cuinem parlarem dels aliments propis de l’estació, com combinar-los, de l’efecte que tenen en el nostre cos i com treure’n el màxim profit organolèptic i nutritiu, i aprendràs conceptes bàsics de la cuina saludable per anar-los aplicant en tot allò que cuinis a casa.
Aquest curs consta de 3 sessions de cuina pràctica amb menús saludables i deliciosos junt amb propostes per completar-los.

QUI

El taller va a càrrec de David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona, dietista de l’Institut Roger de Llúria, on actualment imparteix cursos de cuina pels alumnes. S’ha format en cuina energètica i vegetariana.

DATES

Dimecres 15 de novembre de 18h a 21h:
Aperitiu: Suc de magrana, maria Lluisa i poma
Entrant: Ragut de bolets, naps i alguns tubercles Principal: Mandonguilles de fajol i verdures en papillota Caprici: Panellets de moniato i castanya

65€ (58,5€ socis Etselquemenges)

inscripcio

Dimecres 13 de desembre de 18h a 21h:
Aperitiu: Àspic de tardor
Entrant: Crema de carbassa, pastanaga i ceba al curri
Principal: Vegalons de tempeh de cigrons amb beixamel de coliflor Caprici: Torrons

65€ (58,5€ socis Etselquemenges)

inscripcio

INCLOU

· Receptari complet
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Sopar-degustació de tots els plats preparats

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a:
inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA