Taller de postres saludables amb David Olivé

 

DATES I HORARI

El curs consta de classes amb diferents temàtiques, que es poden cursar per separat.

El proper taller és:
Dijous 14 d’abril de 18:30 a 21h: POSTRES SALUDABLES

Tallers ja realitzats: Sopes i cremes d’hivern | Primers plats | Segons plats

OBJECTIUS

  • Aprendre a introduir nous aliments saludables per tenir una alimentació més variada i equilibrada sense deixar de ser atractiva al paladar.
  • Familiaritzar-se amb aliments complets per que arribin a formar part de l’alimentació diària.
  • Adaptar les receptes als ingredients de temporada.
  • Saber cuinar receptes senzilles que ens serveixin de base per improvisar
    diferents menús al llarg de la setmana.

PROGRAMA

Es un curs de cuina pràctica, on tots cuinarem les receptes per experimentar les coccions dels cereals, verdures, algues, etc.. i no tenir dubtes quan ho fem a casa. Et donarem les pautes necessàries per cuinar saludable a casa sense que suposi un gran inversió de temps ni coneixements previs de cuina.

QUI

El curs va a càrrec de David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona, dietista de l’Institut Roger de Llúria, on actualment imparteix cursos de cuina pels alumnes. S’ha format en cuina energètica i vegetariana.

PREU

60€ per classe.

INCLOU

· Receptari
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de tots els plats preparats

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

ORGANITZA