capcalera_menusestiu

Elaborant menús variats i complets per l’estiu

Gaudiu de l’estiu amb més vitalitat, més bones digestions i una gran varietat d’aliments sense maldecaps gràcies a uns menús variats i complets de temporada!

L’estiu és època de calor i de sol i hi ha més varietat i riquesa de fruites i verdures que podem incloure a la dieta! És el moment ideal per donar al cos nutrients que ens carreguin de vitalitat. Per això, és important organitzar-se, planificar i estructurar els àpats dins de cada rutina i realitat.
Evitarem la tendència a repetir-nos en els menús i plats per falta d’idees o recursos, que podria provocar avorriment i certes mancances nutricionals.

Un altre aspecte fonamental que cal integrar en la dieta és la “crononutrició”, és a dir, aportar el tipus d’aliment que ens convé de debò segons l’hora del dia, i combinar-lo correctament amb altres grups d’aliments.

OBJECTIUS

1. Aprendre a seleccionar els aliments més apropiats per crear menús saludables, equilibrats i atractius tant per a vegetarians com per a omnívors durant els mesos d’estiu.

2. Familiaritzar-se amb els aliments complets, les seves propietats i efectes sobre l’organisme.

3. Identificar els nutrients que necessitem i la manera com podem obtenir-los combinant una gran varietat d’aliments i aplicant les tècniques de cocció i preparació més apropiades.

PROGRAMA

Us donarem les pautes necessàries per dissenyar menús a casa de manera pràctica, senzilla i creativa.

QUI

Mareva Gillioz és titulada en dietètica, coaching nutricional i naturopatia per l’Institut Roger de Llúria de Barcelona i l’Institut Kousmine de Vevey, entre d’altres; també s’ha graduat a la Culinary Academy de Matthew Kenney de Califòrnia. Ha participat en diferents programes sobre nutrició tant de ràdio com de televisió, i habitualment escriu en premsa sobre el tema.

HORARI

Dimecres 6 de juliol, de 18 h a 21 h

PREU

55 € (50 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 4733

ORGANITZA

logos2