Quan comencem a menjar més saludable, sol passar que els esmorzars es converteixen en un dilema: volem sortir de la dinàmica habitual i oferir alternatives noves i més nutritives també a la família, però no sabem per on començar. Disposes de poc temps i se t’acaben les idees? No saps què prendre a mitja tarda, quan necessites un snack que t’ajudi a arribar al sopar sense atracar la nevera només entrar per la porta? Sovint et preguntes què donar per berenar als teus fills? A vegades, quan no tenim res saludable a mà, acabem comprant alguna cosa que no és el que en realitat ens agradaria menjar.

En aquest taller aprendràs a preparar esmorzars, berenars i snacks variats que pots deixar fets amb antelació i, fins i tot, portar a qualsevol lloc (feina, escola, excursions, viatges…), perquè el teu ritme de vida no t’impedeixi cuidar-te.

PROGRAMA

T’explicarem què has de tenir en compte a l’hora de preparar un bon esmorzar o berenar per a grans i petits, sense recórrer a aliments processats. Et donarem idees per organitzar-te, estalviar temps a la cuina i preparar els bàsics per a diversos dies i algun caprici més especial. Tots són fàcils de transportar i de menjar en qualsevol lloc, sense sucre, greixos adulterats, refinats… ni calories buides. Pur i deliciós combustible per a les cèl·lules!

Cap recepta porta gluten, sucre, lactis ni refinats.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
  • Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
  • Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA