ACTIVITATS

INTRODUCCIÓ A L’ALIMENTACIO VIVA I LA CUINA RAW

En aquest taller teòrico-pràctic aprendràs els fonaments de l’alimentació viva o raw food i els mètodes de preparació d’aliments de la cuina crudivegana. L’alimentació viva és una pràctica dietètica lligada a una filosofia de vida conscient que consisteix a menjar aliments de la manera menys elaborada possible, preferiblement crus, tal i com la natura els ha dissenyat per nosaltres.

Descobrirem que aquesta manera d’alimentar-nos ens proporciona totes les vitamines que necessitem, proteïnes de qualitat, greixos necessaris i els minerals en la seva forma orgànica i els antioxidants imprescindibles per una vida sana, sostenible, ètica i rejovenedora.

PROGRAMA

Aprendrem:

  • Què és l’alimentació viva?
  • Quins aliments inclous?
  • Combinació òptima dels aliments
  • La importancia de les fulles verdes i la clorofila
  • Ritmes biològics i la importància del dejuni
  • Per què és positiu menjar cru? Què ens aporta?
  • Aliments i preparacions culinàries

QUI

El curs va a càrrec de Consol Rodriguez, formadora en cuina crudivegana.

HORARI

Dissabte, 4 de març de 10 a 15h.

PREU

80 € (72 € si ets soci d’Etselquemenges.cat).

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de totes les receptes preparades, que podràs endur-te a casa al final del taller.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA

PUBLICITAT

amunt