CUIDA LA TEVA SALUT INTESTINAL AMB ALIMENTS FERMENTATS I GERMINATS

Els germinats són aliments vius i frescos plens d’enzims, minerals i vitamines. Poder fer-los a casa és com tenir una horta a la nostra disposició. A més, també estalviarem molts diners.
Els pickles són verdures fermentades amb propietats desintoxicants, rics en vitamina C, ajuden el fetge i la vesícula biliar i milloren la flora intestinal. Els assistents s’enduran un flascó amb els pickles que elaborin per degustar-los a casa.

QUI

El taller va a càrrec de MARISA FERNÁNDEZ OVEJO, diplomada en Nutrició i Salut Natural, especialista en Cuina Natural i Curativa i assessora de Cuina Natural per l’Institut Europeu de Medicina Natural.

Porta més de 25 anys dedicada a l’estudi de l’alimentació, primer vegetariana i, posteriorment, energètica (macrobiòtica). Professora de Cuina Natural-Energètica des de fa més de 25 anys.

Col·laboradora ocasional en programes de ràdio i televisió, ha presentat per a la cadena de televisió espanyola anomenada “Canal Cocina” 20 programes titulats “Naturalmente Light”.

HORARI

Dijous 26 de maig, 17.30 a 20.30 h

PREU

65 € (58,50 € per a socis de Etselquemenges.cat).

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA