Les verdures són una autèntica font de vida i un dels aliments més nutritius i beneficiosos que hi ha, a més de ser, potser, l’únic ingredient que no pot faltar en cap tipus de dieta equilibrada i saludable, sigui del tipus que sigui (vegetariana, crudivegana, macrobiòtica, omnívora, paleo…).

Com que són molt rics en vitamines, minerals, fibra i substàncies fitoquímiques amb efecte antiinflamatori i antioxidant, els vegetals nodreixen les nostres cèl·lules en profunditat, i contribueixen a mantenir un medi intern alcalí i lliure de toxines, dos factors imprescindibles per a la salut i el benestar cel·lular.

En aquest taller parlarem dels diferents tipus de verdures, incloses les algues o verdures marines, les seves propietats i com preparar-les per ressaltar-ne les qualitats i sabor, alhora que en preservem els nutrients.

Utilitzarem tan verdures crues com cuinades amb diferents coccions. Jugarem amb colors, textures i sabors per preparar plats molt originals i creatius que t’inspiraran i t’ajudaran a incloure moltes verdures variades en els teus menús diaris.

Totes les receptes son 100% vegetals,  cap  conté gluten, lactis, refinats ni sucre.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Degustació de tots els plats preparats.

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA