capcalera_verdures

Les Verdures: Font de Vida. Taller amb l’Elena Carrió

Les verdures són una autèntica font de vida i un dels aliments més nutritius ibeneficiosos que hi ha, a més de ser, potser, l’únic ingredient que no pot faltar en cap tipus de dieta equilibrada i saludable, sigui del tipus que sigui (vegetariana, crudivegana, macrobiòtica, omnívora, paleo…).

Com que són molt rics en vitamines, minerals, fibra i substàncies fitoquímiques amb efecte antiinflamatori i antioxidant, els vegetals nodreixen les nostres cèl·lules en profunditat, i contribueixen a mantenir un medi intern alcalí i lliure de toxines, dos factors imprescindibles per a la salut i el benestar cel·lular.

OBJECTIUS

En aquest taller parlarem dels diferents tipus de verdures, incloses les algues o verdures marines, les seves propietats i com preparar-les per ressaltar-ne les qualitats i sabor, alhora que en preservem els nutrients (en amanides molt originals, patés, gratinats al forn, saltats al wok, pickles, salses sorprenents…).

Jugarem amb colors, textures i sabors per preparar plats molt originals i creatius que t’inspiraran i t’ajudaran a incloure moltes verdures variades en els teus menús diaris.

EL TALLER INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Degustació de tots els plats preparats

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

DATA

Divendres 4 de Març, de 18 a 21.30 h.

PREU

65 € (58,50 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

ORGANITZA