Menús ràpids i nutritius per portar a la feina

Et preocupa l’alimentació però tens poc de temps entre setmana per preparar els àpats? Menges a la feina i estàs cansat de repetir sempre els mateixos plats? T’agradaria millorar la dieta habitual sense gaires maldecaps?

El ritme de vida modern, la falta de temps o la impossibilitat de tornar a casa a dinar entre setmana fa que sovint els àpats de migdia no siguin tan saludables o nutritius com voldríem. No obstant això, val la pena dedicar-los una mica de temps, ja que si ens alimentem bé obtindrem més energia i vitalitat, fet que ens permetrà dur a terme totes les tasques diàries amb menys esforç, tenir més claredat mental, capacitat de concentració i suportar millor els moments d’estrès.

PROGRAMA

En aquest taller aprendrem a preparar menús molt variats i atractius a partir de pocs ingredients que podreu fer servir per a diferents plats al llarg de la setmana. Us donarem consells i trucs per organitzar el rebost i tenir sempre a casa recursos per preparar àpats nutritius i complets en poc de temps i de manera fàcil. També parlarem de com transportar i conservar els aliments de forma òptima perquè arribin a la feina en bon estat.

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Dimecres 15 de juny, de 17.30h a 21h

PREU

65 € (58,5 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
  • Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 4733

ORGANITZA

logos