capcalera_postres

Pastissos i postres creatius per cuidar-te

(sense sucre, gluten ni refinats)

Vols seguir una dieta saludable però sense renunciar a petits plaers dolços de tanten tant? Et ve de gust cuidar-te o sorprendre la teva família i amics amb unes postres delicioses i sanes però no saps quins ingredients són els millors o com combinar-los?

Unes postres sanes i creatives han de complir diversos requisits: estar preparades amb ingredients de molt bona qualitat (greixos bons, ingredients rics en fibra, endolcidors naturals…), ser nutritives i aportar una dolçor natural sense que embafin i, a més, ser atractives i originals.

Avui dia no és fàcil trobar postres amb aquestes qualitats, per això el millor és preparar-les nosaltres mateixos a casa.

PROGRAMA

En aquest taller descobriràs les enormes possibilitats que ofereix la cuina natural per poder concedir-te, quan et vingui de gust, un caprici sa i nutritiu, que satisfaci el desig de dolç, et faci feliç i et doni molta energia. Aprendràs a utilitzar una gran varietat d’ingredients per crear postres i pastissos creatius, de fàcil digestió i lliures de sucre, gluten i refinats. T’ensenyarem a distingir els greixos bons dels dolents i et parlarem dels endolcidors naturals, de fruites i altres ingredients que endolceixen sense aportar calories buides.

EL TALLER INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Degustació de tots els plats preparats

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

DATA

Dijous 3 de Març, de 17.30 a 20.30 h.

PREU

65 € (58,50 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

ORGANITZA