· Veurem quins són els nutrients bàsics pel bon funcionament del nostre organisme.
· Aprendrem a perdre pes sense contar calories.
· Parlarem de la qualitat dels aliments que mengem, de la flora intestinal i de la relació que manté amb el cervell.
· Sabrem quina és la millor piràmide alimentària.
PROGRAMA
Cuinarem i dinarem:
· Batut verd saciant
· Pastís-mousse d’alvocat
· Pizza de coliflor
· Ceviche de bacallà.
Un showcooking on el nostre objectiu és:
· Ajudar-te a eliminar mites i pors
· Ensenyar-te a baixar de pes tot gaudint de l’alimentació
· Explicar-te com menjar d’un manera equilibrada i conscient
· Donar-te les eines perquè el teu pes sigui estable, d’una vegada per totes
QUI
Martina Ferrer. Dietista-nutricionista de La Consulta de l’Ets i acupuntora.
Cristina Manyer. Coach nutricional i especialista en Cuina Terapèutica.
INCLOU
· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat – degustació de tots els plats preparats.
LLOC
Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)
INSCRIPCIONS
Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473