Postres sanes i lliures
(De gluten, lactis, sucre i altres refinats)

Vols que la teva dieta sigui saludable però sense renunciar a petits plaers dolços de tant en tant? Et ve de gust cuidar-te o sorprendre família i amics amb unes postres delicioses i sanes però no saps quins ingredients són els més adequats ni com combinar-los?

Totes les postres o refrigeris saludable han de complir diversos requisits:

  • Estar preparats amb ingredients de la millor qualitat: greixos bons, ingredients rics en fibra, endolcidors naturals…
  • Ser nutritius, sense aportar calories buides (les que només fan engreixar i no aporten res útil a les cèl·lules)
  • Proporcionar dolçor natural, sense resultar embafador ni afartar
  • Contribuir a una bona salut digestiva

Avui dia no és fàcil trobar postres amb aquestes qualitats, per això el millor és preparar-les tu mateix a casa, ja que només així sabràs què hi poses i podràs fer-ho al teu gust.

PROGRAMA

En aquest taller, descobriràs les enormes possibilitats que t’ofereix la cuina natural per concedir-te, quan et vingui de gust, un caprici sa i nutritiu, que satisfaci el desig de dolç, et faci feliç i et doni molta energia. Aprendràs a fer servir una gran varietat d’ingredients per crear postres senzilles de fer, fàcils de pair i completament lliures… de gluten, lactis, sucre i altres refinats.

Parlarem de…

  • Els greixos són amics teus, si són bons. Com distingir els greixos beneficiosos dels perjudicials
  • La importància de controlar l’índex glucèmic de les postres i com fer-ho
  • Els millors endolcidors naturals i altres ingredients que endolceixen sense aportar calories buides

I prepararem un flam, 1 parfait, trufes i un cheesecake vegà.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Dijous 19 de gener, de 17.30 a 21 h.

PREU

65 € (58,5 € si ets soci d’Etselquemenges.cat).

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de totes les receptes preparades, que podràs endur-te a casa al final del taller

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 4733

ORGANITZA