Seminari teòric d’“Alimentació per a la salut òssia.
Prevenció i tractament de l’osteoporosi”

La salut dels nostres ossos depèn en gran manera de l’alimentació: una dieta rica en aliments refinats i de poder nutritiu escàs pot debilitar progressivament el nostre esquelet i aplanar el camí no només a l’osteoporosi sinó a les fractures òssies, que constitueixen el veritable problema de fons.

En contra del que puguem pensar, els lactis no són la solució per enfortir els ossos: de fet, un excés de calci els pot fer massa durs i rígids i, per això, menys flexibles i més propensos a trencar-se.

OBJECTIUS

En aquest seminari aprendrem que el fet de mantenir uns ossos sans i forts depèn de molts elements diferents que treballen de manera coordinada i harmoniosa, i això genera un equilibri.

PROGRAMA

  • Estructura i metabolisme dels ossos: com es formen i destrueixen.
  • Què és l’osteoporosi? El risc de patir fractures.
  • Inconvenients de l’alimentació moderna: aliments que desmineralitzen l’organisme i promouen l’osteoporosi.
  • La dieta ideal per als ossos: aliments i nutrients que els reforcen, aportant-los resistència i flexibilitat.
  • Composició d’un menú remineralitzant, saludable i atractiu. Exemples pràctics.

QUI

El seminaeri va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Dissabte 20 de juny, de 17.30 a les 20 h.

PREU

30 € (27 € per a socis de la revista Etselquemenges)
Inclou dossier amb apunts complets sobre els temes tractats.

LLOC

Centre HAKANA, C / Víctor Andrés Belaunde 52, Consulta 3 – 28.016 Madrid

INSCRIPCIONS

Inscripcions: envieu un correu electrònic a info@elenacarrio.es
Més informació a: www.elenacarrio.es