Els teus fills et demanen menjar coses poc saludables i no saps què fer per evitar que en mengin sense discutir? T’agradaria poder oferir-los alternatives dolces i sanes i que en gaudeixin?

Si llegeixes això, segur que ets una persona conscient pel que fa a l’alimentació dels teus fills, per a tu és important i procures donar-los el millor, però segur que saps que no és una tasca fàcil. Encara que vulguis procurar-los una alimentació sana, sense llaminadures, processats ni sucre, entre d’altres, és probable que se sentin atrets pel que veuen al seu voltant i que et demanin els productes processats que mengen altres infants.

Per això, el millor és que tinguis bones alternatives que oferir-los en el dia a dia, que siguin sanes, casolanes i 100% llamineres, perquè ells mengin feliços i tu no perdis la tranquil·litat.

PROGRAMA

En aquest taller aprendràs a preparar refrigeris i dolços sans i fàcils, sense passar gaire temps a la cuina. Podràs deixar-los fets amb antelació i fins i tot, emportar-te’ls a l’escola, d’excursió o a les vacances. T’explicarem quins són els millors ingredients i et donarem les bases perquè puguis crear receptes pròpies i variar-les com més t’agradi.

Prepararem magdalenes, llaminadures, barretes, natilles o granola, entre d’altres, que podràs endur-te a casa per gaudir amb els teus petits.

Totes les receptes son 100% vegetals, cap conté gluten, lactis, refinats ni sucre.

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients utilitzats
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de tots els plats preparats: pots tastar-los al final de la classe o endur-t’ho a casa pels teus fills (porta una carmanyola en aquest cas! )

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA