TALLER D’ALGUES

L’abundància en minerals de les algues les converteixen en un dels aliments més preats per als éssers humans. Tenen un efecte alcalinitzant de l’organisme i ens poden ajudar a eliminar substàncies tòxiques.

En aquest taller coneixereu una per una les algues principals que es fan servir en l’alimentació natural, així com la manera més deliciosa d’introduir-les a la dieta. Tot el que cuinem ens ho menjarem al final de la classe.

QUI

El taller va a càrrec de MARISA FERNÁNDEZ OVEJO, diplomada en Nutrició i Salut Natural, especialista en Cuina Natural i Curativa i assessora de Cuina Natural per l’Institut Europeu de Medicina Natural.

Porta més de 25 anys dedicada a l’estudi de l’alimentació, primer vegetariana i, posteriorment, energètica (macrobiòtica). Professora de Cuina Natural-Energètica des de fa més de 25 anys.

Col·laboradora ocasional en programes de ràdio i televisió, ha presentat per a la cadena de televisió espanyola anomenada “Canal Cocina” 20 programes titulats “Naturalmente Light”.

HORARI

Divendres 27 de maig, 18 a 21 h

PREU

65 € (58,50 € per a socis de Etselquemenges.cat).

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA