Les amanides són, per definició, un conjunt d’hortalisses barrejades, tallades a trossos i amanides de maneres diferents. Són un element fonamental en qualsevol dieta saludable, ja que ens aporten aliments vegetals crus, molt importants per a la salut. Tot i que ens agradin, poden arribar a ser molt repetitives i monòtones si no tenim recursos per fer-les variades, i correm el risc de posar-hi tonyina, ou dur, formatge i pernil d’ànec massa sovint!

Et donarem trucs per fer desintoxicació un dia o dos a la setmana a base d’amanides amb ingredients que ajuden a depurar per mantenir-te sense esforç ni grans reptes pels quals no trobem mai el moment.

El secret d’una amanida és que sigui 100% vegetal i que combini els sabors, colors, aromes i textures necessaris per fer gaudir els cinc sentits.

Una bona vinagreta pot marcar una gran diferència fins i tot en l’amanida més senzilla. Voldràs menjar amanides a totes hores!

PROGRAMA

En aquest curs deixarem córrer la creativitat per preparar amanides per gaudir a l’estiu amb ingredients molt variats i plens de color (fulles verdes, verdures i hortalisses, fruites, germinats, fermentats, llavors…) i els donarem un toc especial amb aliments cruixents i vinagretes fàcils i sorprenents.

Aprendràs a combinar els aliments perquè les amanides siguin fàcils de pair i et donarem les claus per preparar vinagretes, salses i amaniments deliciosos i saciants amb greixos saludables, herbes aromàtiques i condiments diversos.

QUI

El taller va a càrrec de Gina Estapé, graduada superior en dietètica a l’IFPS Roger de Llúria. A nivell personal, és l’autora de l’instagram i el blog de ‘My Healthy Bites’, on comparteix receptes fàcils i sanes per a tothom. És dietista col·laboradora d’Etselquemenges i Soycomocomo i coautora del nou llibret Berenars Sans.

INCLOU

· Receptari complet amb la informació oferta a classe.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA