TALLER DE TAST DE VINS ECOLÒGICS I NATURALS

Beure una copeta de vi de tant en tant, amb els amics, amb la família o amb la parella és un plaer. Si, a més, sabem quins vins són més saludables, els sucres que tenen, quins tenen menys histamina o sulfits, podrem gaudir-ne encara més.

PROGRAMA

En aquest taller farem un tast de quatre vins ecològics, biodinàmics i naturals.
Aquests vins estan elaborats des del respecte a la salut i a la terra, amb un impacte ambiental baix i un aprofitament racional dels recursos naturals.

Parlarem de les diferents varietats de raïms blancs i negres, de les zones principals de producció, de vins fermentats i/o criats en bóta, dels efectes de la fusta en els vins, de vins joves i de vins de criança, de la conservació dels vins i la seva longevitat.

Us donarem criteris per identificar quin vi us convé més i aprendreu conceptes pràctics per triar, prendre i conservar el vi adequadament.

QUI

El taller va a càrrec de Paloma Tella, llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i en Enologia per la Universitat de Bordeus. És propietària i directora de la botiga en línia especialitzada en vins Andana Enoteca i té més de vint-i-cinc anys d’experiència en l’elaboració i tast de vins a Catalunya, el País Basc i Sevilla.

HORARI

Dimarts 7 de juny, de 19.30h a 21.30h

PREU

30 € (27 € per a socis de la revista Etselquemenges)

INCLOU

Dossier amb la informació que s’haurà facilitat durant el taller, però ampliada.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 4733

ORGANITZA

logos