Dues de les receptes que ha creat la Cristina Manyer per aquest taller.

PROGRAMA

Un taller 100% pràctic per aprendre a fer gelats fàcils, deliciosos i nutritius.

Prepararem gelats sense gluten ni lactis per gaudir-los amb la família i els amics aquests dies d’estiu:

· Gelat d’orxata i canyella amb coulis de cireres
· Boles de xocolata amb fils cruixents
· Boles de maduixa i plàtan amb encenalls de coco
· Mini curcumàgnums amb pol·len

QUI

El taller va a càrrec de la Cristina Manyer, apassionada de la nutrició i de transmetre els seus coneixements sobre cuina saludable. Ha estudiat a l’IFPS Roger de Llúria i s’ha format en diferents corrents d’alimentació saludable i terapèutica per extreure el millor de cada un i oferir als seus alumnes pautes senzilles i aplicables a la cuina del dia a dia. A més, ha creat el seu propi blog de receptes www.cristinamanyer.com.

INCLOU

  • Dossier amb receptari
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Degustació de totes les receptes preparades.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA