Taller de pa de fajol amb David Martínez

OBJECTIUS

Aquests dies molts heu descobert, gràcies a en Xevi Verdaguer, que el fajol és el cereal més sa que hi ha. Per això organitzem el primer taller de pa dedicat íntegrament al fajol amb el nostre cuiner i expert en pans i rebosteria, David Martínez.

QUI

davidmartinezDavid Martínez és xef i pastisser format a l’Escola Hoffmann de Barcelona i Dietista de l’Institut Roger de Llúria.
Ha treballat al forn ecològic Reikjavik i s’ha format en cuina energètica i vegetariana.

DATES

Dijous 14 de maig de 18.30h a 21.30h.

CUINAREM

Farem 3 tipus diferents de pa de fajol:

  • Pa bàsic amb farina d’arròs, fajol, llavors i oli. Sense llevat.
  • Pa mediterrani: fajol, oli, lli, herbes, arruruz
  • Fajol 100%

LLOC

Aula de cuina de Barcelona Cuina Natural,
el nou espai de cuina del carrer Berlinès núm. 3,
al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

PREU

40,50€ (socis 36,50 €)

ORGANITZA