Taller de pa i massa mare amb David Olivé

 

OBJECTIUS

El pa és una de les coses més fàcils de fer…
però té els seus petits secrets, que descobrirem amb en David Olivé.

  • Per què fer-lo amb massa mare?
  • Com es fa una bona massa mare?
  • Com es treballa el pa?
  • Quina és la millor cocció?

Cuinarem dos pans amb farina d’espelta integral i semiintegral, i un pa deliciós amb algues i cúrcuma.

Veurem el procés per començar una massa mare i la seva evolució.

QUI

El curs va a càrrec de David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona, dietista de l’Institut Roger de Llúria, on actualment imparteix cursos de cuina pels alumnes. S’ha format en cuina energètica i vegetariana.

DATA I HORARI

Dijous 20 d’octubre de 18h a 21h

PREU

50 euros (45 euros socis Etselquemenges)

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA

logos