capcalera

TALLER DE RECEPTES SANES, FÀCILS I RÀPIDES

amb DAVID MARTINEZ

QUI

David Martínez és xef i pastisser format a l’Escola Hoffmann de Barcelona i Dietista de l’Institut Roger de Llúria.
Ha treballat al forn ecològic Reikjavik i s’ha format en cuina energètica i vegetariana.

DATA

  • Dijous, 21 de maig de 19 a 21h.

CUINAREM

  • Gaspatxo de remolatxa
  • Escabetx ràpid de roger
  • Saltejat de verdures amb all i oli de cigrons
  • Peres amb salsa de maduixes

LLOC

Aula de cuina de Barcelona Cuina Natural,
el nou espai de cuina del carrer Berlinès núm. 3,
al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

INSCRIPCIONS

Per correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Per telèfon: 650 968 473

PREU

55 euros (Socis de l’ETS: 50 euros)

ORGANITZA