TALLER DE SUSHI BIO

La cuina japonesa és deliciosa i saludable. La seva riquesa està en la qualitat i varietat dels aliments que inclou: verdures, peixos, algues, fermentats i condiments que beneficien la flora intestinal.

PROGRAMA

· En aquest taller aprendràs a cuinar l’arròs (shari) i a fer diversos tipus de sushi: futomaki, temaki, uramaki i hosomaki.
· Cada alumne prepararà el sushi individualment.
· Parlarem dels principals condiments utilitzats (miso, shoyu, tamari, mirin, umeboshi…)
· Al final de la classe ho degustarem plegats o podreu endur-vos-ho a casa.

QUI

El taller va a càrrec de MARISA FERNÁNDEZ OVEJO, diplomada en Nutrició i Salut Natural, especialista en Cuina Natural i Curativa i assessora de Cuina Natural per l’Institut Europeu de Medicina Natural.

Porta més de 25 anys dedicada a l’estudi de l’alimentació, primer vegetariana i, posteriorment, energètica (macrobiòtica). Professora de Cuina Natural-Energètica des de fa més de 25 anys.

Col·laboradora ocasional en programes de ràdio i televisió, ha presentat per a la cadena de televisió espanyola anomenada “Canal Cocina” 20 programes titulats “Naturalmente Light”.

HORARI

Divendres 21 d’octubre, de 18 h a 21 h

PREU

55€ (49,50€ per a socis de Etselquemenges.cat).

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics
· Demostració i pràctica culinària
· Degustació de totes les receptes preparades
· Cada alumne disposarà d’estoreta pròpia per preparar el seu sushi.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA

logos