capcalera

Taller de vegalons amb David Gasol

Aprèn a cuinar diferents receptes de canelons totalment vegans.
Gaudeix d’uns canelons com els de tota la vida, però sense greixos saturats, ni lactis, ni cap producte d’origen animal.
Receptes lleugeres i de fàcil digestió que et permetran gaudir d’unes festes de Nadal saludables en família.

OBJECTIUS

  • Aprendre alternatives veganes i saludables als lactis, les mantegues, i les proteïnes animals.
  • Descobrir diferents alternatives a la pasta, als farcits tradicionals, i a la clàssica salsa beixamel.
  • Aprendre les propietats i característiques particulars dels aliments que es treballin al llarg del taller.
  • Veure la importància de portar una dieta equilibrada i rica en productes d’origen vegetal.

CUINAREM

  • Canelons de carbassó farcits de tofu i bolets.
  • Canelons d’arròs farcits de llenties vermelles.
  • Canelons de tempeh de cigrons.
  • Salsa beixamel de coliflor i anacards.
  • Salsa beixamel d’avellanes.

QUI

Taller de cuina i nutrició a càrrec de David Gasol Mestres, nutricionista, consultor macrobiòtic pel Kushi Institute de Becket (Massachussets, EUA), i especialista en cuina natural i energètica.

DATA

Divendres 18 de desembre, de 18 h a 21h.

PREU

70 euros (socis: 63 € )

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

ORGANITZA