capcalera_esmorzars

TALLER D’ESMORZARS SANS PER COMENÇAR BÉ EL DIA amb Elena Carrió

I tu, què esmorzes als matins? L’esmorzar trenca el dejuni després d’una nit de descans i neteja i és un dels àpats més importants que hi ha. Marca el començament del dia i, si el preparem bé, ens aportarà tot el que necessitem per mantenir-nos plens d’energia i vitalitat fins a l’hora de dinar.

OBJECTIUS

1. Comprendre el paper que té l’esmorzar en el nostre metabolisme i la importància que té per al benestar general

2. Identificar els aliments més idonis per fer que l’esmorzar sigui nutritiu, equilibrat i que es paeixi bé

3. Adquirir recursos per preparar esmorzars atractius i variats

4. Prevenir els defalliments i baixades de mig matí, que ens fan perdre la concentració i sentir-nos cansats i desanimats

PROGRAMA

En aquest curs parlarem de la importància de l’esmorzar en una dieta saludable i us explicarem els inconvenients de prendre excitants, sucres, farines refinades i altres aliments poc recomanables que solen formar part dels esmorzars convencionals.

Aprendreu a començar bé el dia, nodrint les vostres cèl·lules en profunditat amb aliments complets que us aportin energia de combustió lenta. Us ensenyarem a combinar-los de manera equilibrada i atractiva en batuts, liquats, cremes de cereals, coquetes, patés vegetals, infusions, etc. i us donarem algunes claus per adaptar els esmorzars a les estacions de l’any i a les vostres necessitats personals i les de la vostra família.

El curs és apte també per a persones que segueixen una dieta sense gluten, ja que la major part de les receptes que es prepararan són lliures de gluten (en les que no sigui així, s’oferirà una alternativa).

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Divendres 22 d’abril, de 17.30 a 21 h.

PREU

65 € (58,5 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Dinar-degustació de tots els plats preparats

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

Correu: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat
Telèfon: 650 968 473

ORGANITZA