PLACES EXHAURIDES

En aquest taller tractarem en profunditat els 10 manaments per portar un estil de vida i alimentació detox, real, neta, conscient i totalment saludable, energètica i nutritiva. Una alimentació detox és molt més que fer programes d’eliminació de toxines puntuals, es tracta d’un estil de vida en què se segueixen uns hàbits i unes rutines que afavoreixen el propi procés natural detox de l’organisme i s’eviten hàbits, aliments, pensaments i emocions que el perjudiquen. En aquest taller, la Carla i la Núria ens ensenyaran tots els seus coneixements sobre les tècniques, eines, aliments, rutines i hàbits que ajuden a recuperar un estat de salut òptim gràcies a la neteja interna del cos.

És un taller exclusiu, amb places limitades a 12 persones.

Els assistents al taller podreu gaudir, a part de la demostració i degustació de quatre receptes pròpies de la filosofia Menja Net de la Carla i la Dieta SEN de la Núria, de l’assessorament exclusiu de les dues coach durant el taller. A més, un cop finalitzat, entrareu a formar part de les comunitats de Facebook de les dues i, a més, podreu gaudir de dos regals: l’ebook de la Carla Zumos verdes i el de la Núria, La solución final a los antojos.

A part de la demostració de les receptes, la Carla i la Núria resoldran tots els dubtes que pugueu tenir sobre alimentació, us guiaran per assolir els vostres objectius de salut i estil de vida i, en definitiva, seran les vostres coach durant les dues hores del taller i el suport per correu electrònic durant tota la setmana posterior.

Com que serà un taller molt enfocat a l’acció, perquè volem que marxeu a casa amb uns objectius clars d’alimentació i els poseu en pràctica, aquesta vegada hi ha un requisit per accedir-hi: necessitem el vostre compromís i ganes de provar receptes noves, estar oberts a suggeriments de canvis en l’alimentació i estil de vida i, sobretot, fer-ho amb alegria i positivitat.

Dia: Divendres 2 d’octubre
Hora: 18:30-20’30 h
Preu: 95 euros

PLACES EXHAURIDES

Inscripcions:
logo_bcncuinanaturalBarcelona Cuina Natural
C/ Berlinés, 3. Barcelona
T: 650 96 84 73
E: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat