ACTIVITATS

Taller pràctic de magdalenes

Sabem que treure el dolç amb sucre de la nostra alimentació pot ser tot un repte, i que no sempre tots els de casa estan oberts a plantejar-se’l.
Si de tant en tant volen menjar magdalenes, fes-les en la seva versió més saludable.

PROGRAMA

En aquest taller pràctic 100% cuinarem:

· Magdalena de poma (amb ou sense làctics )
· Magdalena de remolatxa i fruits vermells ( amb ou, sense gluten ni làctics)
· Magdalena d’espècies ( sense ou, gluten ni làctics )

QUI

El taller va a càrrec de Celeste Seoane, qui té una llarga trajectòria en pastisseria a nivell professional.
Animada per reduir els efectes negatius sobre la salut de la pastisseria tradicional , fa temps va decidir investigar i provar resultats amb ingredients naturals, sense farines refinades i sense gluten, reduint el sucre i utilitzant endolcidors naturals alternatius fins a aconseguir textures i gustos deliciosos.

HORARI

Divendres 31 de març de 18h a 20.30h

PREU

50 € (45 € si ets soci d’Etselquemenges.cat).

INCLOU

· Dossier amb receptari.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Degustació de totes les receptes preparades.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA

PUBLICITAT

amunt