Quan tenim una intolerància o sensibilitat al gluten que ens provoca problemes digestius i altres molèsties d’intensitat diferent, decidim fer una dieta sense gluten o bé reduir-lo tant com sigui possible.
Sabem que no sempre és fàcil, i per això us ajudem a normalitzar el dia a dia i a compartir els capricis amb la resta de la família sense haver de comprar paquets de preparats sense gluten que no sabem ben bé que contenen.
En aquest taller volem demostrar que eliminar el gluten de la dieta no comporta necessàriament renunciar a sabors de tota la vida.
Proposem tres receptes de pastisseria sense gluten que, a més, segueixen els nostres criteris de fer servir endolcidors naturals i de qualitat, però sempre en poca quantitat; de no incorporar lactis, i en canvi, sí, farines integrals i/o fruits secs, greixos saludables, fruita natural i espècies.
Cuinarem tres clàssics en la versió més saludable:
1. Cassoleta de crema i fruites
2. Pastís Tatin
3. Coulant de xocolata (única recepta amb ou)
El taller va a càrrec de Celeste Seoane, que té una llarga trajectòria en pastisseria professional. Animada per reduir els efectes negatius sobre la salut de la pastisseria tradicional, fa temps va decidir investigar per aconseguir dolços en la seva versió més saludable. Actualment fa classes de pastisseria.
Dimecres 24 de maig de 18h a 21h.
50 € (45 € per a socis de la revista Etselquemenges)
· Dossier amb receptari
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de totes les receptes preparades
Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)
Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473