Farem un taller de cuina fàcil per lluir-nos aquest estiu! Els tàrtars i els
carpaccios de fruites o verdures són ideals com a àpat lleuger i, amb l’arribada de l’estiu, ens donen moltes opcions per fer primers plats saludables i diferents.

Farem servir ingredients crus i frescos combinats de manera deliciosa i
presentats de manera atractiva perquè ens entri pels ulls i respongui al que
esperem dins la boca!

QUI

Maria Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloguera per a una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017 i, abans, a Dublín i a Cambodja.

INCLOU

· Receptari complet amb la informació oferta a classe.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
·Àpat-degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA