Vegetarià i Vegà: Que no et falti cap nutrient!

Sovint ens trobem a consulta mares i pares que venen amb moltes preguntes, perquè els seus fills i filles adolescents han decidit fer un canvi en la seva alimentació i tirar cap al vegetarianisme o veganisme.
Per això volem fer un taller on resoldrem tots els dubtes sobre els nutrients i aliments indispensables per poder iniciar i dur a terme la nova alimentació.

Parlarem de:
la diferencia entre vegetarià, vegà i altres tendències. També aprendrem quins nutrients i micronutrients són indispensables i quins aliments i tipus d’aliments hem de promoure per tenir una alimentació adequada, variada, suficient i saludable.

El taller consta d’una part de teoria i una part practica on podrem veure com anar introduint els principals aliments indispensables i com utilitzar-los a la cuina.

Cuinarem amb llegums, llavors, fruits secs, cereals, algues i altres.

QUI

El curs va a càrrec de Martina Ferrer – Dietista Nutricionista a la Consulta de l’ETS, especialista en PNI i Acupuntora. Escriu articles per la revista digital ETS i per Cuerpomente. Conferenciant i divulgadora de l’alimentació saludable.

HORARI

Dissabte 27 de maig, de 10h a 15h

PREU

65 € (58,50 € si ets soci d’Etselquemenges.cat).

INCLOU

· Dossier amb el receptari de les receptes cuinades a classe
. Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
. Degustació de tots els plats preparats.

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/Berlinès, 3 (Barcelona)

INSCRIPCIONS

inscripcio

Més informació a: inscripcions@barcelonacuinanatural.cat / 650 968 473

ORGANITZA